Bitwize heeft door de jaren heen samengewerkt met KMO's en grote bedrijven voor ICT architectuur, analyse, design, ontwikkelings- en rapporterings-projecten waarbij consistent een meerwaarde werd geleverd bij bedrijfseenheden in verschillende domeinen.

Neem nu vrijblijvend  contact met ons op!

 

Skip de theorie en duik meteen hands-on in onze interactieve Power BI showcase rapporten.  Ondervind zo zelf wat Power BI kan betekenen voor jouw bedrijfsrapportering!

Naar de Power BI Showcases

Het is nu mogelijk om al uw bedrijfsdata te integreren tot een enterprise rapporteringsmodel waarbij Excel (uw favoriete rapporterings-tool) nu ongekende rapporterings-mogelijkheden biedt.

Onder de noemer Power BI werd hiermee Business Intelligence en Business Analytics gedemocratiseerd en toegankelijker gemaakt.

De Power BI oplossingen bieden enorme nieuwe mogelijkheden en zijn bovendien schaalbaar. Implementatie kan lokaal, in uw datacenter of in de cloud zodat uw rapportering kan meegroeien met jou.

We hebben ons sinds het ontstaan ervan gespecialiseerd in deze technologie en kunnen jou bijstaan met training en consulting rond Power BI en Power BI tools zoals Power BI Desktop, Powerbi.com, PowerPivot, PowerView, PowerQuery, PowerMap en Excel zelf.

We zijn Certified Microsoft Power BI Partner, gewaardeerd voor onze jarenlange ervaring en uitstekende kennis van de technologie.

Je kent ongetwijfeld het probleem: jouw software oplossingen als Navision ERP, Navision CRM, Salesforce, SugarCRM en andere pakketten bieden onvoldoende rapporterings-mogelijkheden. Bovendien kun je de data uit deze verschillende systemen niet combineren.

Al gauw ga je op de markt op zoek naar een BI/rapporterings-oplossing om vast te stellen dat je voor vele duizenden euro's slechts een handvol standaard rapporten krijgt die je behoeften niet volledig afdekken en die je bovendien niet zelf kunt/mag aanpassen.

Vergeet ExSION, QlikView, Tableau, Business Objects en andere gesloten en uiterst dure tools. Je hebt allicht reeds het nodige in huis om te starten met Power BI. Het Microsoft Power BI aanbod is opgebouwd rond de tool die je reeds jarenlang gebruikt en kent, zijnde Excel.

Met nieuwe technologische aanvullingen zoals Power Pivot, Power View, Power Query, Power Map en de Power BI tools maakt Microsoft het sinds enkele jaren ook voor KMO's mogelijk om geautomatiseerde en robuuste BI oplossingen te bouwen voor een aanvaardbare prijs.

De Power BI oplossingen zijn schaalbaar. Ben je binnen het bedrijf als enige verantwoordelijk voor de rapportering dan kun je starten met de juiste versie van Microsoft Excel of Power BI Desktop waarin je al jouw data bronnen binnenbrengt en combineert om rapportering te bouwen.

Wil je met collega's samenwerken rond de rapportering, dan kan je gebruik maken van de Power BI Service in de Cloud of SharePoint (binnen het bedrijf of in de Cloud gekoppeld aan Office 365)

Worden de data volumes of het aantal gebruikers te groot voor bovenstaande oplossingen, dan kan het verzamelen en combineren van data (backend) losgekoppeld worden van de rapporten (front-end). Hierbij wordt de backend gehuisvest in SQL Server Analysis Server binnen het bedrijf of in de Cloud en blijft de front-end - zonder dat deze hoeft gewijzigd te worden - gepresenteerd in rapporteringstools zoals Microsoft Excel of op je favoriete samenwerkings-platform.

We staan voor 25 jaar ervaring in ICT, meer bepaald in BI (Business Intelligence) en rapportering. We hebben ons sinds het ontstaan gespecialiseerd in alles wat met Microsoft Power BI te maken heeft.  We zijn een autoriteit op dit vlak en door Microsoft benoemd tot Power BI Partner.

Op enkele dagen tijd kunnen we voor jou een rapporteringsmodel opbouwen met gecombineerde data van één of meerdere data bronnen. We kunnen voor jou ook rapporten en dashboards bouwen. Deze rapporten en dashboards kunnen door jou volledig worden aangepast en je zult de mogelijkheid hebben om zelf nieuwe rappporten, dashboards en analyses te definiëren.