Bitwize heeft door de jaren heen samengewerkt met KMO's en grote bedrijven voor ICT architectuur, analyse, design, ontwikkelings- en rapporterings-projecten waarbij consistent een meerwaarde werd geleverd bij bedrijfseenheden in verschillende domeinen.

Neem nu vrijblijvend  contact met ons op!

 

Microsoft Power BI is zéér krachtige en toegankelijke technologie die toelaat al je denkbare rapporteringen te verwezelijken.  Sales, produktie, HR, voorraad, marketing, online traffic, ... rapporteringen behoren allemaal tot de mogelijkheden.  Met Power BI kunnen ook méér geavanceerde oplossingen gebouwd worden zoals voor financiële analyse, financiële consolidatie, forecasting, big data, ...

Bespaar op licentiekosten

Met Power BI bespaar je ten opzichte van concurerende tools als Qlik en Tableau al gauw tienduizenden euros aan licentiekosten, dit zonder ook maar iets in te boeten aan functionaliteit.  Integendeel, Power BI is de snelst evoluerende tool op de markt en laat in vele opzichten de concurrentie ver achter zich.

Bespaar op implementatiekosten

Van hetgeen je bespaart op licentiekosten heb je al ettelijke weken waard aan opbouw van de rapporteringen (een implementatiekost die bij de concurrenten minstens even groot zal zijn).

Interactieve voorbeelden

Om je de kans te geven om hands-on te ondervinden wat interactieve visualisatie van data in Power BI betekent, hebben wij een aantal showcases gemaakt.  De showcases bevatten telkens meerdere pagina's die volledig interactief zijn.  Wil je wat uitleg bij de rapporten / dashboards / boordtabellen / KPI's, dan kun je de bijhorende blog posts raadplegen.

 

Benieuwd hoe we jouw data tot leven kunnen brengen ? Contacteer ons vrijblijvend!